Telefonische consulten:

U vindt hieronder een inhoudelijke omschrijving van de Telefonische consulten en energetische-counseling, waaronder:
Pincode consult, Spirituele Numerologie sessie, of een Numerologische Jaarprognose.

Pincode consult

€ 70,00

In dit consult ontvangt u een soort van “energetisch inzicht” over uzelf.
Bij een persoonlijk pincode consult wordt uw oorspronkelijke bedoeling belicht. Met een minder wetenschappelijke benadering wordt uw DNA ontrafeld. U ontvangt inzicht over wat uw geest (in dit stoffelijk omhulsel/uw verpakking) heeft belooft hier (op aarde) te willen komen uitvoeren. In de geboortedatum, maar ook de geboortenaam ontvangen van de ouder(s) staat de missie/opdracht, tevens de aandachtspunten de mogelijkheden, beperkingen en de meegenomen gereedschappen voor het leven (voor in deze incarnatie). Zo kunt u heel veel duidelijkheid creëren.
In de zin en onzin die we zonder deze kennis allemaal ten uitvoer zouden brengen in ons leven. Succes verzekerd!
(als gevolg, van al deze helderheid en inzichten).

Spirituele Numerologie Sessie

€ 60,00

Omdat de spirituele numerologie op alles, overal en iedereen toepasbaar is zijn dit interessante gesprekken. Regelmatig leidt zo’n inkijk in uzelf tot rust en vertrouwen, bevestigingen of acceptatie, een ijkpunt of katalysator op het juist moment. Waar u ook mee zit? Wat uw vraag ook is?
Mijn ervaring is dat na een numerologie sessie de mensen vaak zeggen dat al hun gedachten of vragen die ze ergens over hadden voor niets zijn geweest! Zinloze ballast. Soms merken we dan dat hetgeen men wilden weten en de vragen waarmee diegene zat niet eens meer gesteld werden. Omdat die tijdens de sessie al waren beantwoordt.
De Spirituele Numerologie (sessie) kunt u raadplegen als u een brug wilt slaan met een ander. Kind, collega, relatie, familielid of vriend(in).
Mits u een geboortedatum en geboortenaam van diegene heeft.

Numerologische Jaarprognose

(ranking van een aankomende periode)

€ 65,00

Dit telefonisch consult word meestal eenmaal per jaar aangevraagd rond de jaarwisseling. Een prognose/ranking van uw persoonlijke jaartrilling, over de pakkansen en de inzichten of verwachtingen voor het nieuwe jaar. Of het een jaar zal worden voor: hoofdzaken/bijzaken of voor verbinding, misschien meer energie voor zakelijke successen of dat het een goed moment zal zijn om een huis te verkopen of niet. Wellicht een sabbatical van een jaartje. Kortom een hele mooie inkijk, van (on)mogelijkheden van maand tot maand belicht. Een prachtig consult/handvat dat inzicht geeft, of u van de aangereikte trilling gebruik kan maken.

Met een willekeurige numerologie sessie, ontvangt u meer, ’inzicht, uitzicht, overzicht’. U (h)erkent uw kracht en ziet eerder uw valkuil.
Elk cijfer kent zijn eigen trilling, alles is ENERGIE, alles is opgebouwd vanuit inhoudt, maat en getal.
AL-LES (de les van het al) Door een brug te maken met uw eigen energie, kunt u echt werkelijk alles inzichtelijk krijgen.
Het nummerbord van uw auto, uw bankpas, telefoonnummers, huisnummer en zelfs uw schoenmaat.
Welke maat loopt u, welke pas, uw cadans…